DOHLADKA, DOHLADKA, DOHLADKA..s mojou LUMEOU!

DOHLADKA, DOHLADKA, DOHLADKA..s mojou LUMEOU!


Dlhú dobu som snívala o prístroji, ktorý by ma aspoň čiastočne zbavil činnosti, ktorej sa venujem po umývaní vlasov v priebehu týždňa najčastejšie - asi Vám je jasné, že hovorím o holení .....

Áno! Holenie, holenie a ešte raz holenie...Sny o hladkej pokožke na celom tele boli čoraz častejšie. Musím sa priznať, že som toho vyskúšala už mnoho (cez depilačné krémy, vosky, žiletky, depilačné peny atď..). Dokonca som bola ochotná ísť aj na brazílsku epiláciu, ale to už je story do novej sekcie s názvom "krása bolí".
Keď som objavila prístroje IPL (intenzívne pulzné svetlo), začala som pátrať po tom, ako vlastne fungujú, ako sú dostupné, či to, čo sľubujú skutočne aj plnia. Sledovala som recenzie dostupných prístrojov (Rowenta, Remington, Philips atď..). Dobre, že som počkala s nákupom, nakoľko sa na trh objavil skutočne výnimočný prístroj s názvom Philips Lumea Precision Plus SC2003/11. A aký je rozdiel medzi všetkými ostatnými prístrojmi a Lumeou? Taký, že nemusíte kupovať žiadne náhradné žiarovky a baterky, ale prístroj si nabíjate...



Na prvý pohľad sa mi zdalo používanie Lumei zložité - 5 stupňov intenzity svetla, ktoré si volíte podľa farby a typu chĺpku. Po podrobnom preštudovaní (odporúčam dočítať celý!) zistíte pár obmedzení, kedy Lumeu nepoužívať - pre tehotné a dojčacie ženy, problémy s kŕčovými žilami, pooperačné miesta (samozrejme obmedzení je tam uvedených viac, uvádzam tie zásadné). Lumeou nie je možné ožarovať oblasť bradaviek, okolie očí, obočie.



Ja som si nastavila intenzitu svetla na stupeň 3, niektoré miesta na stupeň 4. Prístroj funguje úplne jednoducho - pred prvým použitím je potrebné Lumeu nabiť, aby svetielko neustále svietilo žltou farbou. Partie, ktoré si idete epilovať je potrebné dohladka oholiť. Nastavíte stupeň intenzity svetla, mierne zatlačíte na oholenú oblasť a keď Vám prístroj bude signalizovať zelenou farbou, znamená to, že Lumeu máte v správnej polohe v správnom tlaku a môžete stlačiť a zároveň aktivovať záblesk.






Ja som vyskúšala "ožarovať" podpazušie a okolie bikín. Čas medzi jednotlivými použitiami nemá byť kratší ako 2 týždne, do tejto doby sa má oslabiť rast chĺpkov a mali by prirodzene vypadávať. Najlepšie výsledky by sa mali zaznamenať po 3-4 použitiach (čiže do 2 mesiacov).

Treba spomenúť, že Philips Lumea nepatrí medzi najlacnejšie prístroje, ALE ak skutočne bude napĺňať to, čo sľubuje, ako investícia do budúcna sa skutočne oplatí..

Medzičasom Vás budem informovať ako sa mi s MOJOU LUMEOU darí ďalej :-D

Bye :-)

Komentáre

  1. ahoj Bastillka, zaujimalo by ma pokracovanie:) ako si spokojna? dakujem. Renata

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Renatka, uverejnila som novú recenziu používania Lumei po 2 mesiacoch, kukni v novinkách :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky