Vianočné líčenie I.

Ahojte!

Ponúkam Vám prvý typ na vianočné líčenie - jemné jagavé tóny, nič výrazné (pre tie, pre ktoré sú tmavé farby stále tabu :-)
Make-up som nanášala mojimi novými štetcami zn. LAMORA, na ktoré sa chystám aj napísať recenziu a trošku Vám ich priblížiť :-)


1. Ako prvé som si na pleť naniesla make-up L´oreal True Match s pomocou mojich nových štetcov značky LAMORA (úplne som sa do nich zamilovala!!!).



2. Namiesto tekutého korektoru som použila na oblasť pod očami, stred čela a bradu svetlý make-up zn. MARY KAY v odtieni Ivory 6 (fialový rad - zmatňujúci).


3. Celú pleť som zafixovala mojím obľúbeným rozjasňujúcim púdrom Guerlain Meteorites

4. Z paletky zn. MAKE UP REVOLUTION FLAWLESS som pomocou dvoch hnedých odtieňov dokreslila obočie.

5. Na celé očné viečko som naniesla podkladový očnú bázu NYX (perleťová biela) a na zjednotenie som naniesla až pod obočie očný tieň Cream z paletky LORAC


6. Pomocou skoseného okrúhleho štetca som len do záhybu oka naniesla tmavší ružový očný tieň MAUVE, tiež z paletky LORAC.


7. Do vonkajšieho kútika oka som jemne vtláčala veľmi pigmentovaný hnedo - bordový očný tieň PEWTER z tej istej paletky (nachádza sa pod odtieňom Mauve). 


8. Na syntetický štetec som striekla 2-3 x fixačný sprej zn. MAKE UP REVOLUTION a naň som viackrát naniesla svetloružový trblietavý očný tieň z paletky FLAWLESS. Oko sa pekne rozžiarila a tým, že sme ho naniesli na mokro, sa zvýraznil jeho pigment.




9. Naniesla som moju novú riasenku MAYBELLINE a umelé mihalnice ARDELL.


10. Kým mi zaschnú mihalnice, venujem sa líčkam a jemného kontúrovaniu. Na líčka použijem svoje obľúbenú paletku SLEEK. Pomocou syntetického štetca skombinujem stredný a ľavý odtieň. (Paletku nájdete TU ). 



11. Nad lícne kosti, na chrbát nosa a nad pery jemne nanesiem rozjasňovač zn. MAKE UP REVOLUTION

12. Makeup dokončím spodným viečkom, kde postupne aplikujem oba očné tiene z paletky LORAC - aj ten ružovkastý, aj ten tmavší. Na pery som naniesla nude rúž zn. SLEEK, ktorý krásne hydratuje pery a je dlhotrvácny (kúpite TU ).



(Medzitým, ako som sa nalíčila, sa zotmelo, tak Vám ponúkam foto s riadnym osvetlením, aj bez neho :-( ).




Dúfam, že sa Vám prvá inšpirácia na vianočný make-up páčila :-)


Krásny deň!


Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky