Starostlivosť o vlasy po lete

Starostlivosť o vlasy je po lete je trošku náročnejšia ako po iné obdobia v roku.. Vlasy sú vysušené, či už zo slnka, od mora alebo večne vypnutých drdolov. 


S radou  BC (BONACURE) kaderníckej edície značky Schwarzkopf som Vás zoznámila už v predchádzajúcom článku, v ktorom som sa venovala produktom proti vypadávaniu vlasov (článok nájdete TU ). Šampón spolu so sérom stále používam, no sem - tam je potrebné dopriať si aj doplnkovú starostlivosť (minimálne masku).

Keď som prvýkrát otvorila túto masku Schwarzkopf BC Miracle Barbary Oil Restorative Mask, skoro som odpadla - vonia krásne! Vonia luxusne, vonia kvalitne, vonia tak výživne, ako píšu :-) Táto maska je určená pre suché a poškodené vlasy, ktoré vlasy vyživia a pritom ich nezaťažia (čo je pre mňa dôležité, nakoľko po väčšine masiek mám tak jemné vlasy, že sa s nimi nedá spraviť ani chvost!). 




Obsahuje semená opuncie ( Barbary fig), ktoré sú vraj až 4x účinnejšie ako arganový olej - a to je už dosť čo povedať..Na uterákom vysušené vlasy som naniesla masku, vlasy vypla a nechala 10 minút pôsobiť. 


Vlasy po umytí boli na dotyk príjemné, vôbec neboli veľmi klzké a pekne sa na slnku leskli. Odporúčam, pre mňa palec hore, zakúpite a viac prečítate  v tomto eschope . 

Po bežnom umytí vlasov, keď sa mi nedarí vlasy rozčesať alebo ich mám na pocit drsné, použijem sprej na vlasy z rovnakej rady. Doteraz som bola verná jednej značke, no k maske som si zaobstarala aj Schwarzkopf BC Oil Miracle Barbary Oil & Keratin Milk - obnovujúce vyživujúce mlieko. Takisto úžasne vonia! :-) (Hlavne, keď zafúka vietor do vlasov a ja pátram dookola, čo tu tak krásne vonia :-) )


Suché a drsné vlasy príjemne zjemní, vyhladí a prestanú elektrizovať. Keby som si žehlila vlasy, určite použijem ako ako starostlivosť pred žehlením. Takisto tekuté mliečko kúpite v e-shope naničvlasy.sk . 

Na takýchto prípravkoch mám najradšej to, že veľmi cítiť, že nie sú voľnopredajné v obchode, ale že sú určené na profesionálne použitie (v kaderníctvach, salónoch a pod.). Tá kvalita a vôňa je takmer neporovnateľná...

Krásny deň :-)

Komentáre

  1. mám suché vlasy, takže vďak za typ, asi vyskúšam! :).

    Pozývam ťa na GIVEAWAY o novú DEICHMANN KABELKU, ktorá sa práve koná na mojom blogu!
    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky