My beauty kingdom..

Počas toho, ako som dnes upratovala, prišla som do spálne a pomyslela si: "Nooo, veru mala by som si upratať aj toto moje kráľovstvo!". Začala som si z neho vykladať všetky veci a v hlave sa mi zrodila myšlienka: Čo keby som napísala článok aj o tomto mojom "beauty" bohatstve. A tak vznikala táto story (aj) o mne...


V čase, keď som končila základnú školu, celá rodina ma nútila podať si prihlášku na strednú školu ako je gymnázium alebo obchodná akadémia. Ja som však túžila ísť za kozmetičku-vizážistku. Obľubu v dekoratívnej kozmetike som mala už vtedy, a preto som mala záujem tento odbor aj študovať. Neviem, akým zázrakom som zrazu študovala na obchodnej akadémií a môj sen byť kozmetičkou sa vytratil. Počas strednej školy som mala množstvo brigád, no kúpiť si kufor a zaplniť ho "pakšamentami" bolo skutočne nereálne...
Po druhýkrát neviem akým spôsobom som sa ocitla na vysokej škole, a keďže som počas štúdia aj pracovala, mohla som si dovoliť postupne zakúpiť viaceré produkty, spraviť si kurz líčenia a venovať sa tomu vo voľnom čase. Z kozmetickej tašky vznikol menší kufrík, z menšieho kufríka väčší a potom aj kufor, aj taška, aj zaplnená parapeta s poličkou :-)

Tu je veľká časť môjho bohatstva:-)


 Vo všeobecnosti, nemám jednu prioritnú značku, ktorú obľubujem. Mám veľmi rada, keď skúšam a vlastním produkty, ktoré používajú známe bloggerky (MAC, NYX, Lorac, Bobbi Brown, Urban Decay..). Rada skúšam všetko a nemám rada veľmi parfumované produkty na tvár. 

Ak by sme šli z pravej strany kufra, našli by sme na vrchnom poschodí bronzery na tvár a lícenky. Vlastním viacero bronzerov z ELFu, Calvin Klein, AVONu, ďalej tam nájdeme niečo z L´oreal, Essence a Mary Kay

Druhé poschodie sa venuje rúžom a leskom na pery (nie všetkým, niektoré mám stále v kabelke :-) Tu takisto nájdeme viaceré značky ako napr. Mary Kay, NYX, Maybelline, ELF, Catrice, AVON a Gosh. Istej dobe som sa venovala značke Deborah Milano. Nechýbajú ani ceruzky na pery.

 Prvé poschodie vypĺňajú maskary (či už klasické alebo vodeodolné), ceruzky na oči a lepidlá. Mám rada ceruzky z ELFu, trblietavé vysúvacie ceruzky z AVONu a Gosh. Moje top maskary: L´oreal Telescopis, Astor Baby Doll, Catrice Glamour Doll, L´oreal Voluminous.

Zlatý stred tvorí časť mojich make-upov. Tu nájdeme značky: L´oreal True Match, ELF, Rimmel, Nivea BB krémy, Max Factor alebo AVON (tu len jeden jediny a to Flawless. Nájdeme tu aj podkladové bázy od Gosh, Alverde (DM) alebo NYC. Ako novinku teraz skúšam KABUKI štetec na tvár. V zálohe mám kefky na obočie alebo náhradné riasenky.


Aaaaahh, ďalšia časť mojich make-upov pokračuje, a to na prvom schodíku zľava:

Ako som už spomínala, kedy som pracovala so značkou Mary Kay, ostala mi celá sada make-upov, ktorú veľmi rada využívam najmä na zákazkách.
Na druhom poschodí som umiestnila púdre a rozjasňovače. Taktiež značky Mary Kay, Maybelline, Alverde, Avon alebo Gosh. Nezmestí sa mi tam však Max Factor a Manhattan - tie mám veľmi rada.

Na treťom poschodí nájdete mono - očné tiene a glitre, príp. očné podkladové bázy. Tu prevláda NYX, ELF a Gosh.







Dúfam, že som Vás ešte neunavila, pokračujeme tým, čo sa mi do kufríka rozložené nezmestilo, tak som si to dovolila rozložiť na zem :-)


Veľkú časť tvoria paletky očných tieňov, paletky korektorov, sady trsov mihalníc a v neposlednom rade aj sady štetcov. Paletky sú značkové i neznačkové. Z tých značkových uvediem NYX, Lorac, Urban Decay, Mary Kay, ELF, Dermacol i HM V tej žltej nádobke mám uložené štetce, ktoré používam každý deň, zvyšné mám uložené (Real Techniques).

Odhalila som Vám veľkú časť môjho bohatstva, dúfam, že sa Vám páčilo. Takáto "maniačka" som aj na parfémy a laky na nechty, no dekoratívna kozmetika u mňa vedie :-)

PS: Ak by Vás zaujímali bližšie info ohľadom nejakej kozmetiky alebo produktov, pýtajte sa, rada túto tému rozvetvím o ďalšie "podtémy" :-)
PS 1: Líčením sa neživím, v skutočnosti robím niečo úplne iné, táto zbierka kozmetiky je pre mňa a občasné zákazničky..
PS 2: Niektoré fotky líčenia a postrehov, ktoré nezverejňujem na blogu, nájdete na mojom Facebooku, stačí kliknúť tu:

Krásny deň!

J.

Komentáre

  1. Teda! Taková výbava. Doufám, že jednou i já budu mít tolik kosmetiky!:D:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fuha!! Ostala som bez slov!! :)) A mne mamka povedala, že si nemám mínať toľko peňazí na "somariny" ... asi jej ukážem toto!:D:D :) Fakt super zbierka :) Erika's Life

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wau! Krásna zbierka! Ja by som sa tam stále asi iba prehrabávala a skúmala všetko čo sa tam nachádza :))
    BeautyMissfits

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásna zbierka! Rada by som si prečítala recenziu na ELF makeupy. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow, tak to je teda nááádhera, takové kufříky vždycky všem vizážistkám závidím :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky