December favourites 2013!

Ahojte!

Po dlhšom čase sa Vám kočky opätovne ozývam (mala som nejaké zdravotné ťažkosti a veľa starostí v práci - na krásu nebol čas :-(! ).
Prichystala som si pre Vás to "naj" z mesiaca December - čiže všetko čo ma zaujalo a čo stojí za to vyskúšať.

Tu je súhrnná foto: 



Zľava: 
1. MIXA Odličovacie mlieko pre citlivú pleť náchylnú k podráždeniu: dlhšie som zvažovala kúpu výrobku z tejto francúzskej kozmetiky, no napokon ma originálny dávkovač a cena presvedčili o tom vyskúšať ho. Vôňa odličovacieho mlieka je veľmi príjemná (vonia po ružiach) a nechávam pleť doslova hebkú. Odličovala som si nielen oči, ale aj celú tvár a tento výrobok hodnotím veľmi pozitívne. 

2. Astor BIG BOOM riasenka: po úžasnej LovelyDoll verzií som sa rozhodla vyskúšať aj BigBoom maskaru so zahnutou kefkou. S poľutovaním musím oznámiť, že na ružovú LovelyDoll sa ani len nechytá :-( Možno po nanesení 25-tej vrstvy zistíte, že máte riasy o niečo čiernejšie a vytočenejšie.. ! :-)

3. Stará dobrá klasika, FYTO pleťová voda s čajovníkovým olejom nesklamala. Úžasná cena (do 3 €), slovenský výrobok a čo najmenej chémie ˭ optimálny výrobok. Pleťová voda skvele čistí, neštípu z nej oči a na môj typ zmiešanej pleti je to výborná voľba.

4. TONI&GUY šampón a kondicionér na jemné vlasy: túto značku vlasovej kozmetiky milujem už asi tretí rok. Ich vôňa, ktorú cítiť aj 2 dní po umytí vlasov je neskutočná. Vlasy mi vydržia dlhšie nemastné a prípravky na úpravu vlasov sú skvelé. Vrele odporúčam aj červenú verziu (na objem vlasov). Takýto darček vždy poteší! :-)

5. Keďže si každé ráno umývam tvár, čistiace gély idú na odbyt :-) V tomto prípade Vám na jednej strane odporúčam produkt od zn. Himalaya čistiaci peelingový gél s marhuľovou a aloe vera. Jemná vôňa a peelingové čiastočky sa postarajú o dôkladné čistenie. Na druhej strane odporúčam vyhnúť sa čistiacemu gélu Clean and Clear morning energy, ktorý vonia ako prostriedok na umývanie riadu, pleť stiahne ako a vysuší a tie kyslíkové čiastočky sú tam len na okrasu :-)


6. Na záver si nechávam vychýtavku, z ktorej som maximálne nadšená. Je to L´oreal Glam Bronzer, ktorý ponúka alternatívne využitie (aspoň ja som ho tak poňala!).
Lesklý perleťový odtieň používam ako rozjasňovač do vnútorných kútikov očí a zároveň ako na rozjasnenie okolia nad lícnymi kosťami. Zvyknem si s ním poprášiť aj oblasť nad vrchnou perou (kde sa krásne krojí). Tmavším odtieňom sa vykontúruje oblasť líc, čela, nosu a brady. Zároveň si štetcom nanesiem tento matný tieň do vonkajších kútikov očí pre jemné zvýraznenie očí. V balení si nájdete aj štetec (cena cca 13 €).




PS: Takto nejako naturálne sa každé ráno nalíčim, vyzerá to prirodzene a šmrncovne.

Dúfam, že som Vám trošku A opäť pomohla :-

Krásny deň, J.


Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky