ZOEVA sada štetcov GOLDEN ROSE - recenzia

Úplne náhodou a ako svetielko z jasného neba, ma postretlo šťastie zapojiť sa do súťaže a vyhrať svojou odpoveďou na otázku Prečo práve ja (?) .. Tou výhrou bola 8-dielna sada luxusných štetcov značky ZOEVA, presnejšie ZOEVA ROSE GOLDEN VOL.3 .


V mojom kufri sa už nachádza viacero štetcov. Keď som sa začala líčiť štetcami, myslela som si, že medzi nimi nie sú až také priepastné rozdiely. Hlavne sa mi nezdali tie veľké rozdiely v cene, nakoľko jeden štetec stál od 3€ do 30 €..

Postupom času som začala do štetcov viac investovať a môžem Vám povedať pravdu, že k tým prvým by som sa už nikdy nevrátila a som rada, že moje oči zostali bez ujmy :-) 

Značku ZOEVA som z počutia už predtým poznala, nič som však doteraz tejto značky nevlastnila. Vnímala som, že s ňou líčia známi slovenskí vizážisti. Keď mi prišli štetce domov, bola som odhodlaná na okamžité testovanie, nakoľko sú štetce pomerne drahé (+- 100 €). 

Sada štetcov sa nachádza vo veľmi milej kozmetickej taške, ktorej som sa veľmi potešila. K štetcom som si pribalila make-up, púder, bronzer a riasenku a bola som zbalená na cestovanie :-) 

Sada obsahuje 8 štetcov:

- 103 Defined Buffer: štetec na tekutý make-up, okrúhly skosený štetec z taklonových vlákien.
Tento štetec sa mi veľmi páči. Pomocou neho som si nanášala BB Cream aj tekutý make-up. Najviac sa mi na ňom páči, že má skosenú hranu, takže som si vedela perfektne naniesť make-up aj pod oblasť očí a na očné viečko. Je príjemne jemný. V ruke sa mi nekĺzal, hoci jeho telo je lesklé.





142 CONCEALER BUFFER: štetec na nanesenie korektoru. Super štetec na tekutý korektor. Je pomerne hustý, no zostáva stále jemný a skvelo sa ním zapracujem tekutý korektor pod očné okolie, okolie okolo nosa a iné nedokonalosti na tvári. Zároveň som si ním vedela krásne vyčistiť nalíčené obočie (zospodu a zhora). 



- 109 FACE PAINT VEGAN : kontúrovací štetec (vegánsky). Perfektný na tieňovanie. Po nanesení make-upu sa vrháme na kontúrovanie tváre - tmavými a svetlými odtieňmi sa hráme so svetlom a tmou na pleti :-) Svojimi hranami som si ním perfektne vedela "nahmatať" oblasť lícnych kostí a aplikovať tmavý tieň presne tam, kam má ísť. 



- 114 LUXE FACE FOCUS: plochý zaoblený štetec vhodný na púdrové produkty. Veľmi jemný, vhodný na zapúdrovanie alebo použitie rozjasňovačov. 
Tento štetec som začala najskôr používať len na nanesenie púdrového rozjasňovača (na lícne kosti, chrbát nosa, pod obočie, nad hornú peru), no neskôr som zistila, že ho najskôr môžem využiť ako štetec na zapúdrovanie očného viečka a oblasťou pod okom - precízne jemné púdrovanie a potom rozjasnenie. Hranatá špička sa dostane všade :-) 



317 WING LINER: skosený štetec vhodný na nanášanie očnej linky.
Tento štetec by som viac využila ako len na tekutú očnú linku, ktorú vie vykresliť veľmi precízne. Takisto dobre si vie poradiť s farebným gélom alebo tieňom na obočí. Štetec je skosenú hranu a tvorí rovné línie. Nebála som sa s ním ani pri tvarovaní kontúr pier namiesto ceruzky.




129 LUXE FAN: vejárový štetec na aplikáciu rozjasňovača alebo na oprášenie popadaných očných tieňov (na obrázku prvý zľava). Tento štetec som využila asi len 1x, nakoľko mi na rozjasňovanie plne postačuje práve 114tka (štetec vyššie). Štetec je veľmi jemnučký, priam hladká na tvári :-) 
Namiesto tohto štetca mohol byť radšej v sade štetec na lícenku alebo púder. Cena sady môže byť aj o 5 Eur drahšia, ale bola by kompletná..



- 228 LUXE CREASE: stredne mäkky oválny štetec na vytieňovanie prechodov a pomocník pri zvýraznení oka.
Tak tento štetec ma dostal. Priznám sa, že presne takýto "blendovací" štetec som veľmi dlho zháňala - prechodový tieň sa nanášal skvele a tieňovanie išlo samo. Jediné mínus musím podotknúť - na to, že je veľmi jemný, ma sem-tam pri tieňovaní pichal (akoby nemal každú štetinku takú jemnú). Na štetci za takmer 11 € /ks by sa to nemalo stať, no môže to byť len zlý výrobný kus. Inak hodnotím štetec na výbornú!



- 234 LUXY SMOKEY SHADER: jemný štetec so zaoblenými hranami. Vhodný na nanášanie tieňov na celé očné viečko alebo len na stred. Taktiež na spodné viečko - základný štetec na očné tiene. Univerzálny štetec, ktorý som vyskúšala na sucho i na mokro. Očný tieň na štetec krásne priľne a na očné viečko ho doslova vtláčam. Pri nanesení na mokro štetec prestriekam fixačným sprejom a následne aplikujem očný tieň. Skvelý aj pri aplikácií na spodné viečko.



Keďže sa v sade nenachádzal originálny štetec na lícenku, využila som štetec č.114 a ním naniesla púdrovú lícenku. 

Po takmer 2 týždňovom skúšaní som štetce aj umývala. Bola som zvedavá ako to pôjde z tých bielych štetín. Bola som milo prekvapená, že antibakteriálne mydlo si s tým veľmi rýchlo poradilo a po líčídlách nezostala ani stopa..


Celá sada štetcov pôsobí veľmi luxusne. Štetce sa mi páčia a až na pár detailov by som ju hodnotila na 1. (hviezdička tam chýba za pichľavosť blendovacieho štetca a za to, že mi v sade chýba štetec na lícenku). 


Prajem krásny deň

Pre viac recenzií a mojich prác navštívte môj FACEBOOK alebo môj INSTAGRAM .

Komentáre

  1. Sada vyzerá parádne. Nie všetky štetce by som síce využila, ale čo si neviem od Zoevy vynachváliť je najmä concelaer buffer a ich luxe soft definer.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty se máš! Gratuluji k výhře, sada vypadá moc pěkně :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky