Red Lips + Soft Eyes

Červený rúž sa neodváži nosiť každá žena..Priznám sa, že ani ja som donedávna červený rúž nenosila. 

Čierne tzv. mačacie linky k výrazným rúžom pozná už asi každý. Mne osobne sa táto kombinácia veľmi nepáči, nakoľko čierne linky zvýraznia oči dostatočne na to, aby som si k nim dala ešte červený rúž..:-)

Ja som dala prednosť jemným očiam v neutrálnych tónoch a hlavne - celý make-up je rýchly a jednoduchý (aj na bežný deň do práce napríklad :-)



1. Ako prvé som si naniesla podkladovú bázu NYC Smooth Skin Perfecting Primer. Táto podkladovka patrí k tým lacnejším drogérkovým produktom, no miestami sa mi zdá lepšia ako Gosh a drahé primery. Podkladovku vystrieda make-up MAKE UP FOREVER HD a na nedokonalosti použijem ešte korektor Miss Sporty. To všetko nanášam ružovým Original Beauty Blendrom.


2. Pleť prepúdrujem mojimi úžasnými meteoritkami by Guerlain :-) 


3. Na celé očné viečko prstom nanesiem očnú podkladovú bázu NYX s bielou perleťou


4. Z mojej novej paletky MAKE UP REVOLUTION FLAWLESS (viac o nej TU ) vyberiem 3 očné tiene. Prvý z nich štetcom aplikujem po celom očnom viečku. Svetlohnedým odtieňom č.2 vykreslím iba lom oka. 



5. Nakoniec si vezmem tmavší hnedým tieň č. 3 a plochým štetcom ho vtláčam k mihalniciam, ale len k poslednej tretine oka smerom k vonkajšiemu kútiku.


6. Ako posledné nanesiem obľúbenú maskaru, mihalnice a samozrejme! Môj ďalší novú rúž zn. Sleek v odtieni VIXEN (nájdete ho TU ). Na líca som naniesla len jemnú lícenku, nakoľko make-up bude dosť výrazný. 


A výsledok? 




PS: Opäť sa mi potvrdilo, že ten rúž je proste nezmazateľný! Mala som ho minimálne 6 hodín na perách a to som večerala, bola na káve atď...UNBELIEVABLE :-)

Ak ma chcete sledovať aj na FB, pozrite si môj PROFIL, budem rada :-)

Komentáre

  1. Wau krásna si ,nežná ale zároveň výrazna :-) Velmi ti pristane červený ruž!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Cervena rtenka ti moc slusi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádhera.. S pár líčidly co se dá udělat za kouzla. Povedlo se ti to moc..

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky