MAKE - UP REVOLÚCIA :-)

Značka MAKE UP REVOLUTION je medzi ženami, ktoré sa rady skrášľujú, pomerne známa. Londýnska značka dekoratívnej kozmetiky, ktorá sa od minulého roku snaží pohltí európsky trh. Čo sa mi na tejto značke páči? To, že aj menej za menej peňazí viete dostať pomerne slušnú muziku :-)


Ja som si po výrobky tejto značky zašla priamo do Prahy do jednej z drogérií značky Rossman, ktorá sa vie popýšiť veľkým regálom produktov. Takmer každý výrobok má tester ( čo sa pri očných paletkách tak často nestáva..). Musím sa priznať, že som vyberala pomerne dlho, čo si kúpim na "ochutnávku" tejto značky. Nakoniec som siahla po paletke očných tieňov, rozjasňovači a fixátore.

Ako prvé Vás zoznamujem so "zapečeným" rozjasňovačom. Ja som zvolila z viacerých odtieňov ten broskyňový, prišiel mi najneutrálnejší. Vyzerá super, nanášam ho nad lícne kosti, pod obočie, na koreň nosa, nad hornú peru. Odporúčaná cena je 5,60  €. 




Moje oči zablúdili po paletke očných tieňov. Takmer som si nevybrala :-) No rozhodla som sa pre najčastejšie využívané farby, ktoré sú matné aj perleťové - volá sa FLAWLESS. To, č sa mi naozaj páči je, že očné tiene majú aj svoj názov. Mám pocit, že to dodáva istý punc luxusu - veď každý očný tieň od svetoznámych značiek má svoje meno :-) 



Matné odtiene sú pigmentované menej, tie perleťové sú však veľmi pigmentované. Viem si predstaviť, že trblietavý očný tieň nanesiem na celé očné viečko a matný v podobnom odtieni vytieňujem dookola pre jemnejší look. 

Tu je ukážka pigmentácie prvého a druhého riadku paletky. 



Viac o paletke nájdete TU . Odporúčaná cena je cca 15 €. 

Ako posledný výrobok som zvolila fixátor make-upu. Dosť často využívaná vecička, hlavne ak líčim nevestu a chcem, aby jej make-up vydržal do rána. Na Slovensku mám celkom problém kúpiť fixátor, príde mi tu stále celkom nedostupný. Značka ponúka dva druhy - klasický a matujúci. Nakoľko sa práve na plesoch, svadbách a nočných večierkoch pleť viac potí, zvolila som ten zmatňujúci. Som veľmi spokojná! Je neparfumovaný a na pleti nevadí. Odporúčaná cena je do 10 €. 



Dnešný make-up som vykúzlila práve s touto značkou :-)



Ak ma chcete sledovať aj na FB, pozrite si môj PROFIL, budem rada :-)

Komentáre

  1. Make up revolution má super věci, mám matnou paletku a jsem s ní moc spokojená :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Me se zalibila hodne paletka stinu, ta vypada bozsky.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta paletka je moc pěkná :) ráda bych tě pozvala k sobě na giveaway :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Paletka vyzera moc dobre :) ja mam fixator od Avonu, nie je zly, ale chystam sa na ten od UD, ten je dost chvaleny :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky