Prvý dojem: MAKE UP FOREVER

Tento týždeň mám nezvyčajne pestrý. Na začiatku týždňa som sa nevedela "vytešiť" z Meteoritov od Guerlain a už mi prišla druhá zásielka s make-upom...


Aj vy máte niekedy ten pocit, že poznáte hádam všetky beauty produkty prostredníctvom sledovania blogeriek na Youtube? Nakoľko už niekokoľko rokov som doslova závislá od pozerania tutorialov, zaskočí ma už len nejaká beauty novinka. S týmto make-upom to bolo to isté. Značku MAKE UP FOREVER som veľmi dobre poznala, ale bolo mi jasné, že sa k nej zrejme nikdy nedostanem. A keď som už bola minulý rok v USA a videla som všetky tie produkty v regáloch (ktoré som dovtedy len sledovala vo videách), chcela som si toho kúpiť čo najviac. MAKE UP FOREVER je HIGH LEVEL - čo sa týka kvality aj ceny. Za profi make-up sa platí viac a po aplikácií tohto výrobku som to presne pochopila...


Tekutý make-up so strednou krycou schopnosťou, ktorý prekryje takmer všetky nedokonalosti a pritom zostáva a pritom zostáva neviditeľný. HD (High definition) zvyšuje rozptyľuje svetlo a rozžiaruje kožu. To je opis make-upu, ktorý dokonale spĺňa. 

Ja som na svoju pleť vyskúšala odtieň N-140 Soft Beige. S hore uvedeným množstvom som naniesla make-up štetcom na polovicu tváre. Make-up je príjemný, takmer bez vône a úžasne kryje.


V súčasnosti ma trápia na pleti asi len tmavé kruhy pod očami, no po nanesení make-upu som si už nemusela aplikovať korektor. WAW efekt sa u mňa dostavil na 100% !

Zvýraznila som si obočie, naniesla jemný očný tieň, maskaru a ako lícenku som zvolila odtieň Bronze.



Tá je na mňa až príliš trblietavá. Určite by som najprv zvýraznila líca bronzerom a až potom "ako bodku" dala túto lícenku. Určite sa nehodí na pleť s výrazným akné, nakoľko by nedokonalosti ešte viac svojimi trblietkami zvýraznila.


Veľmi jemný letný make-up. Už sa teším, ako s ním budú spokojné aj moje zákazníčky :-)

Krásny letný deň :-)


Komentáre

  1. Tuto kosmetiku bych také chtěla někdy vyzkoušet ale teď je u mě na první řadě dekorativka Kiko kterou chci vyzkoušet.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Makeup vypadá skvěle. Polovina obličeje s makeupem vypadá o pět let mladší než druhá :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky