Konečne sa KUFRUJEM po NOVOM :-)

Hovorí sa, že investície do seba patria medzi tie najlepšie..A tak som sa konečne rozhodla a takmer po 3-mesačnom hľadaní som našla ten správny kufor, do ktorého zmestím hádam (takmer) všetky svoje "dekoratívne pakšamenty" :-) Stále mi niečo ostalo v kúpeľni :-)


V predošlých 2 rokoch som vystriedala už 2 kufre. Prvý bol taký klasický hliníkový v typizovaných rozmeroch (na nete sa predáva vo viacerých farbách). No nezmestila so doň všetky veci a tak som mala niečo v kufri, niečo na poličkách, niečo v kúpeľni. Rozhodla som sa teda kúpiť kufor väčší, ktorý ma svojou kvalitou veľmi sklamal (vnútro mal so zamatovou úpravou). No ale to by som nebola ja, keby som si dekoratívku stále nedokupovala a nemala toho viac a viac...:-)

Veľký kufor som hľadala naozaj dlho. Prelúskala som asi všetky internetové obchody na Slovensku, zavítala na Amazon, Ebay, poľské Alegro.. Prečo som si tak dlho nevedela vybrať? Lebo po mojich skúsenostiach som už prihliadala na jeho spracovanie, vnútornú úpravu materiálu a hlavne vnútorné rozloženie - či obsahuje priehradky alebo je to len voľný priestor, z koľkých častí sa skladá, akú má hmotnosť - hľadala som VEĽKÝ KUFOR NA KOLIESKACH v ROZUMNEJ CENE. 


A čo som ďalej zistila? To, že niektoré e-shopy ponúkajú takéto kufre aj za 230 €, pričom na Ebay ich nájdete za takmer polovicu (no však bez brandingového označenia - čím sa eshopy zaručovali za "akože kvalitu" - nakúpili ich z Číny a dali na ne samolepku). 

Po nekonečnom pátraní som zablúdila na internetový obchod NECHTOVÝ RAJ.SK Obvolala som si, či je kufor skladom a po objednávke mi ho na druhý deň doniesol kuriér :-)


Konštrukcia je pevná, priehradky postačujú, kvalita mi naozaj vyhovuje. Do spodnej časti kufra som si dala všetky svoje paletky, trsy a príslušenstvo k nim. 


Do vyberateľného šuflíka som umiestnila make-upy, púdre a rozjasňovače. 


Do vrchného kufríka, ktorý sa dá používať a samostatne som uložila mono očné tiene, maskary, ceruzky, rúže, lesky, podkladové bázy, lícenky, štetce atď...



Veľmi sa z neho teším a hlavne, neodíde mi chrbát z večného prenášania kufra na pleci :-)



Krásny deň :-)

Komentáre

  1. Velice praktická věc. Mě se ale víc hodí mít kosmetiku normálně v psacím stole kde mám spoustu šuplíků.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano,máš pravdu..keby som nechodila kočky líčiť priamo k nim domov alebo do kaderníctva, určite si zaobstarám nejaký štýlový kus nábytku len na dekoratívnu kozmetiku :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky