I like it ORANGE

Ďalší jednoduchý a pomerný rýchly návod na jemné letné líčenie.

Oranžovej sa veľa žien bojí, nevie si predstaviť túto farbu na svojich očiach, no keď si vieme kúpiť oranžové šaty, sako alebo tričko, prečo nedať túto farbu aj na svoje viečka ? :-) Samozrejme s mierou...



1. Ako prvé som si naniesla BB cream od MIXY (odtieň Golden Rose) na celú tvár, pod oči klasika Garnier kofeínový roll-on a upravila obočie. Líčenie má byť ľahké, letné, preto nepoužijem žiaden extra krycí make-up, korektory, púder atď.. Na čelo, nos, bradu a oči som zľahka guľatým štetcom aplikovala moje Meteoritky od Guerlainrecenzia TU ).


2. Začíname s oranžovým mono očným tieňom od Essence, odtieň 55 Shrimp me up . Ten som nanášala na oko vklepávaním pomocou prsta.


3. Na stred oka (pohyblivá časť) som naniesla trblietavý sypký očný tieň zn. Barry M - zlato - ružovo - oranžové odlesky. Záhyby som zľahka vytieňovala neutrálnym očným tieňom od Mary Kay, odtieň Sweet Pink



4. Naniesla som obľúbenú maskaru a krémovú lícenku taktiež do Mary Kay v odtieni Tangerine. Krémovej lícenky sa netreba báť, treba ju nanášať prstami alebo štetcom s umelými štetinami a krásne vytieňovať. 



5. Na záver som naniesla lesk a je to :-)



 Krásny letný deň! 

Komentáre

  1. Líčenie je super! A ten tieň od Essence si musím kúpiť je skvelý :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! Veľmi pekný blog, už ho sledujem a hrám o Giveaway :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky