LOVELY METEORITES by GUERLAIN

Po x-rokoch som sa dočkala vlastných meteoritov..Vždy som ich obzerala v duty-free zónach na letiskách so slovami: "Tie raz budem mať.."


A predsa som sa dočkala :-) Predsa len si nekupuje človek 10 guličiek za 50 € každý deň, preto mám z nich o to väčšiu radosť..

A čo to vlastne Meteorites by Guerlain sú? 

Rozjasňujúce guličky sú tu s nami už od r. 1987 v jednom variante, no v súčasnosti už existuje niekoľko odtieňov a variácií. Pleť krásne rozjasňujú, majú príjemnú kvetinovú vôňu a v balení sa nachádza viac farieb guličiek. Dlho som váhala, či si vyberiem odtieň 02 alebo 03, no po zhliadnutí viacerých videí na Youtube som sa rozhodla pre odtieň 03 Medium.


Guerlain Meteorites 03 Medium obsahujú biele, žlté, ružové, svetlomodré a béžové guličky, ktoré majú dodať pleti svieži a žiarivý vzhľad. V popise produktu nájdete, že každá farba na niečo slúži (žltá poradí so začervenaním, béžová zjednotí, fialová s nedokonalosťami a perleť dodá ten "zdravý" look). Keď už hovoríme o vzhľade, nedá sa nespomenúť krásne luxusné balenie. Na tom si dali odborníci z Guerlain zrejme riadne záležať.



Balenie:

Čo sa týka nanášania guličiek, priamo na stránke Guerlain je odporúčaný videonávod. Hoci je pribalená veľmi jemná labutienka, nanášame ich štetcom po tvári do najviac podobného tvaru písmena "q". 

Veľmi jednoduchý nákres nanášania :-)


Ja som veľmi spokojná s mojimi "meteoritkami". Mám rada, keď po niečom dlhšie túžim - potom sa z toho ešte dlho teším a hlavne, robia mi pri líčení veľkú radosť :-)


Máte aj vy nejaký beauty produkt, na ktorý si už dlho robíte zálusk?


Komentáre

  1. Já bych velmi chtěla vyzkoušet kosmetiku Kiko Milano. Po prostudování recenzí to jsou prý dobré produkty které jsou celkem cenově dostupné..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fiha, ja som túto značku doteraz nepoznala,ale hneď som si ju vygooglila vyzerá veľmi dobre a je aj cenovo dostupná.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky