Mint Prom make-up look

Ahojte!

Keďže sa blíži čas plesov, ponúkam Vám na inšpiráciu líčenie s použitím chladných mätovo - tyrkysových a bielych očných tieňov. 

Vopred sa ospravedlňujem za kvalitu fotiek, no večerný make-up tvorený v kúpeľni nie je pre foťák bohviečo :-(


POSTUP LÍČENIA + PRODUKTY, KT. SOM POUŽILA:

1. Na krém som naniesla GOSH gélovú bázu pod make-up. Rozdiel v líčení bol taký, že som si nalepila prírodné trsy už na začiatku líčenia, nie na konci.
2. Po cca 10 min. som aplikovala RIMMEL Lasting Finish 25H Nude Make-up v odtieni Ivory. V súčasnosti tento make-up testujem a musím povedať, že som príjemne prekvapená. Sľubuje stredne kryciu schopnosť, nie je ani príliš tekutý, ani veľmi hustý.
3. Celú tvár som prepúdrovala Maybelline sypkým minerálnym púdrom, upravila obočie a ako bázu na oči som zvolila zn. NYX  (bielo-trblietavá).



4. Na očné viečko som zvolila hlavne tieto paletky: Mickey eyeshadow palette z HM a Urban Decay v nasledovnom poradí:


5. Na celé očné viečko som prstom naniesla číslo 1 z Mickey paletky, do vonkajších záhybov som štetcom aplikovala číslo 2 a na stred očného viečka som prstom vklepkala číslo 3 z paletky Urban Decay (je to trblietavý očný tieň, ktorý dodá šmrnc :-)


6. Kajalovou čiernou ceruzkou Urban Decay som vytvorila očnú linku a z palety LORAC PRO som biely matný tieň naniesla do vnútorného kútila a béžový pod obočie. Naniesla som maskaru Rimmel Volume Flash (čierno-červená).


7. Alverde sypkým rozjasňovačom som ešte viac zvýraznila vnútorný kútik oka.


8. Medzi poslednými krokmi som naniesla na lícne kosti, čelo a bradu obľúbenú lícenku Calvin Klein a medzi líca a oči som naniesla jemne ružovkastý rozjasňovač z AVONu by Cynthia Rowley.


Wualáááááááááá



Deň pred plesom som si takto upravila moje nechty:



Krásny deň!

Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky