Metalícké líčenie - mesačný svit :-)

Líčenie pomocou jednej paletky - Sleek i Divine, odtieň ENCHANTED FOREST zvládnete hravo aj Vy :-)

1. Líčenie začínam znova očami až potom sa venujem celej tvári. Ako prvé si za pomoci paletky korektorov na oči zjednotím očné viečko. Následne ho jemne prepúdrujem.

2. Naniesla som podkladovú bázu na oči a vrhám sa po prvom očnom tieni v ružovej farbe. Týmto tieňom si vykreslím očný oblúk.



3. Vzala som si tvz. ceruzkový štetec a tmavú fialovú farbu z paletky. Pomocou štetca som zvýraznila vonkajší aj vnútorný kútik oka. 



4. Prichádza na rad krásna tmavá modrá farba, ktorú zapracovávam plochým štetcom na väčší stred oka. 



6. Aby som pohľad ešte umocnila, vezmem si na prst tento bronzový očný tieň a otlačím ho presne na stred oka (na tmavomodrú farbu).


7. Okolie pod obočím krásne vyčistím svetlou krémovou farbou. A poslednou tmavohnedou farbou som si nakreslila očnú linku.


Naniesla som si špirálu a umelé mihalnice Ardell. 

8. Nakoľko som teraz opálená, zvolila som tmavší odtieň make-upu zn. Vichy a pomocou Sleek Make UP TRIO paletky som si zjednotila okolie pod očami. 
Sleek Makeup Cream Contour Kit mi pomôže s kontúrovaním tváre :-) 



 9. Tvár som prepúdrovala a ide sa na rozjasňovanie. Obľúbenú Sleek paletku rozjasňovačov použijem  na chrbát nosa, okolie nad hornou perou, nad lícne kosti a do vnútorného kútika oka. Z TRIO paletky líceniek vyberiem stredný odtieň na líčka. 


 10. Na záver som na ústa skombinovala rúž Sleek v odtieni Barely There a lesk na pery E style v odtieni Moccacino. 



Finále :-)



Komentáre

  1. To je skvělá inspirace. Velmi lehké a skvělé na denní líčení. Já jelikož jsem blondýna, sáhla bych po trochu světlejších odstínech.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekné líčenie :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky